VR-game gebaseerd op Peaky Blinders speelt zich af tussen seizoen vier en vijf

Peaky Blinders

Mijn vriendin is laaiend enthousiast over Peaky Blinders. En niet onterecht eigenlijk, want de heerlijke Netflix-reeks volgt de familie Shelby, een criminele bende uit Birmingham, in het Engeland vlak na de Eerste Wereldoorlog.

Later dit jaar mogen we een VR-game verwachten die het verhaal van Arthur en Tommy Shelby verder zal uitdiepen. De game zal zich focussen op de periode tussen het vierde en vijfde seizoen van de game in het jaar 1928. Het zesde en laatste seizoen van wordt vanaf 27 februari uitgezonden op BBC.

Het mooie voor de fans is dat bekende personages uit de reeks hun opwachting zullen maken in de game. Zo zien we zeker al Tommy Shelby (Cillian Murphy) en Arthur Shelby (Paul Anderson) terug. Ook de harde tante Polly maakt haar opwachting, maar helaas zal haar personage niet gespeeld worden door Helen McCrory. Zij overleed jammer genoeg vorig jaar.

Peaky Blinders: The King’s Ransom komt later dit jaar naar verschillende VR-toestellen, welke dat zijn is nog niet bekend op dit moment.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.