Dying Light 2’s Ronin pack is de game’s nieuwste gratis DLC

Dying Light 2 Stay Human

Dying Light 2 is nog maar een dikke twee weken uit, maar dat belet ontwikkelaar Techland niet om naar goede gewoonte met DLC te smijten. Na het recent verschenen Authority pack mogen we ons nu opmaken voor het gratis Ronin pack.

Net als de eerste DLC, zal ook het Ronin pack over meerdere dagen worden uitgebracht. Zo zijn het harnas, de broek en de schoenen vanaf vandaag verkrijgbaar.

De handschoenen, het masker en de armbeschermers komen op 23 februari, en tot slot komt het tweehandige zwaard op 25 februari.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)