GRID Legends krijgt vanaf vandaag 10 uur gratis proefperiode op EA Play en Xbox Game Pass Ultimate

Binnenkort ligt Gran Turismo 7 in de rekken, exclusief voor PlayStation-consoles. Als je echter ook andere consoles in huis hebt, en niet zo’n fan bent van Gran Turismo 7, dan is GRID Legends misschien jouw ding.

Dat kan je vanaf vandaag 19u00 zelf even proberen, en dit voor een periode van tien uur.

GRID Legends verschijnt 25 februari en als je een EA Play-abonnement dan kan je vanaf vanavond 19u00 de game 10 uur lang gratis uitproberen.

Hetzelfde geldt voor degenen die een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebben, want daar zit ook een EA Play-abonnement bij inbegrepen. Wie een EA Play Pro-abonnement heeft, kan zelfs nog verder gaan en de hele racer vanaf dat moment spelen zonder beperkingen.

Misschien eens proberen? Wij kregen al de kans om een demo te spelen en je leest er alles over in Lazlo zijn hands-on special.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “GRID Legends krijgt vanaf vandaag 10 uur gratis proefperiode op EA Play en Xbox Game Pass Ultimate

  1. Dacht even dat je de volledige experience zou krijgen voorgeschoteld maar het is demootje met 2 wagen & 2 circuits 🙁

Reacties zijn gesloten.