Shadow Warrior 3 vanaf launch beschikbaar via PlayStation Now

Volgende week verschijnt Shadow Warrior 3. Om dat te vieren, heeft ontwikkelaar Flying Wild Hog via een blogpost een tien minuten durende gameplay trailer gelost. En voor PlayStation-spelers is er een speciale aankondiging.

De trailer toont ons een missie genaamd Dragon’s Nest. Verder in de blogpost gaat de ontwikkelaar dieper in op een aantal gameplay aspecten van de game.

Het meest opvallende nieuws in deze blogpost is de aankondiging dat de game vanaf dag één beschikbaar zal zijn via PlayStation Now. Het is al even bekend dat Sony achter de schermen volop werkt aan een antwoord op Microsoft’s Game Pass. Is dit een eerste stap in die richting?

Shadow Warrior 3 verschijnt op 1 maart voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.