Ga vanaf vandaag op zoek naar de Metal Flowers en win een Collectors Edition van Horizon Forbidden West!

Horizon Forbidden West

Praga schreef het al in zijn review van Horizon Fobidden West: je zal je in de wereld van Horizon Forbidden West geen seconde vervelen. En als je zelf ook wat avontuurlijk bent, ga je jezelf de komende dagen ook niet vervelen!

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 25 februari vind je prachtige ‘Metal Flowers’ terug op twee locaties in België. Deze poëtische planten komen rechtstreeks uit Horizon Forbidden West en verspreiden bloemzaadjes op een wel hele unieke manier.

De exacte locatie gaan we natuurlijk niet verklappen, dat zou te makkelijk zijn. Maar we helpen je graag op weg met de exacte GPS-coördinaten:

Locatie #1:
50°52’02.0″N 4°20’38.9″E

Locatie #2:
51°05’19.1″N 4°22’45.5″E

Haal de avonturier in jezelf naar boven en ga op zoek naar deze Metal Flowers. Wanneer je ze gevonden hebt, neem je een foto van jezelf met deze prachtige kunstwerkjes. Die foto post je dan op sociale media met de hashtag #MetalFlower.

En als je toch aan he taggen bent: volg ons ook even en tag ons ook in je foto!
Je vindt ons op Instagram als ‘@Pragaliciousbe‘, op Facebook als ‘Pragalicious‘ en op Twitter als ‘@Pragalicious

De mensen van PlayStation zullen de winnaars zelf contacteren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.