Glimmende bolides in Gran Turismo 7 – Ready Set GT TV-trailer

Gran Turismo 7

Op 4 maart mogen racefanaten met een PlayStation-console in huis een versnelling of zes hoger schakelen. Dan verschijnt immers (eindelijk) Gran Turismo 7.

En die game die moet natuurlijk op alle mogelijke manieren gepromoot worden, ook op televisie.

Daarom lanceert Sony de Gran Turismo 7 – Ready Set GT TV-trailer en die ziet er verdomd goed uit. Laat ons hopen dat de game even lekker speelt en er even lekker uitziet op onze consoles.

Nog even geduld!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)