Nieuwe trailers van WWE 2K22 introduceren enkele speelbare worstelaars

Het worden spannende tijden voor 2K en Visual Concepts, want hun vorige twee WWE 2K games, waren niet om over naar huis te schrijven. De druk ligt dus volledig bij WWE 2K22 en ik hoop, als wrestling fanaat, dat deze game wel een geslaagde stunner kan uitvoeren.

Onlangs mocht ik een virtuele WWE 2K22-persconferentie bijwonen. Er werden enkele belangrijke details vrijgegeven, waardoor mijn hoop naar een goede afloop voor de game iets groter werd. Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Visual Concepts hebben twee trailers vrijgegeven, waarin enkele vrouwelijke- en Smackdown worstelaars worden geïntroduceerd.

In de eerste trailer zien we enkele vrouwelijke worstelaars die speelbaar zullen zijn in de game. Het gaat om Natalya, Naomi, Liv Morgan, Shayna Baszler en Raquel Gonzalez. De tweede trailer staat even stil bij een viertal speelbare Smackdown worstelaars, namelijk Cesaro, Humbero Carrillo, Sami Zayn en Drew Gulak. Let ook zeker op de ratings die elke worstelaar krijgt.

WWE 2K22 is beschikbaar vanaf 11 maart 2022 en is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.