Capcom kondigt Street Fighter 6 aan

Street Fighter 6

Sinds 14 februari werden we in de ban gehouden door een geheimzinnige website die aftelt naar een Capcom-aankondiging. Wordt het een remake van Resident Evil 4? Of een nieuwe Monster Hunter? Niks van dat, Capcom heeft enkele uren geleden Street Fighter 6 aangekondigd.

In november 2021 waren er al geruchten dat er een Street Fighter 6 zat aan te komen. Het nieuwe vechtspel van Capcom is tijdens een groot Street Fighter V toernooi aangekondigd.

Er is nog maar weinig nieuws bekend omtrent de game, maar Capcom heeft wel al een eerste teaser trailer vrijgegeven van Street Fighter 6. We krijgen oudgediende Ryu te zien, die zich opmaakt voor een gevecht tegen Luke, het laatste DLC-personage van Street Fighter V. Als we de trailer mogen geloven, zou het wel eens kunnen dat Capcom deze keer opteert voor een realistischere look van de game.

Een releasedatum is nog niet aangekondigd, ook op welke platformen de game speelbaar zal zijn is voorlopig onbekend terrein. Capcom heeft wel aangegeven dat er in de zomer meer informatie zal worden vrijgegeven.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.