Nieuwe Elden Ring-trailer onthult meer over de gamemechanismen

Elden Ring

Eind deze week vrienden, eind deze week is het zover! Dan ligt Elden Ring eindelijk in de rekken. Het moment voor heel wat fans om zich weer mentaal, fysiek en psychisch te pijnigen. Onze Luca geselt zichzelf reeds een dikke week om jullie een top review af te leveren.

Maar eerst een nieuwe trailer. Deze werd vrijgegeven om een beter beeld te geven van het Elden Ring-universum. Ontmoet nieuwe personages, aanschouw het landschap van Lands Between en leer meer over de gamemechanismen en te gebruiken items die je zullen assisteren tijdens je avontuur.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)