Geheimzinnige website telt af naar Capcom-aankondiging

Capcom

Soms heb je als uitgever/ontwikkelaar niet vele nodig om een hype te creëren. Of dat hopen ze toch.

Capcom doet een poging met een erg geheimzinnige pagina op hun website waar een timer aftelt naar maandag 21/02/2022 om 7 uur ’s ochtends Belgische tijd.

Wat we bij het aflopen van de timer te zien zullen krijgen, is een groot mysterie. Al zou het wel eens kunnen dat de remaster van Resident Evil 4 aangekondigd wordt. Er gaan al maanden lang hardnekkige geruchten rond dat Capcom aan deze game werkt.

Of krijgen we toch een nieuwe Street Fighter? Of Mega Man? Of Monster Hunter? Of…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.