PC-versie Dying Light 2 heeft nieuwe patch te pakken

Dying Light 2 Stay Human

Gamer onder jullie die Dying Light 2: Stay Human op pc spelen, zorgen er maar beter voor dat ze de game even updaten. Want Techland heeft een nieuwe patch uitgebracht die een hoop problemen moet verhelpen.

Patch 1.0.4 voegt onder andere nieuwe grafische opties toe zoals motion blur en distance blur. Verder worden heel wat bugs en crashes verholpen, problemen opgelost met de co-op en heb je meer opties om de controls aan te passen.

Over enkele dagen moet de patch ook beschikbaar zijn voor de consoleversies van de game. Ontwikkelaar Techland zegt dat we de komende weken nog meer patches mogen verwachten om de stabiliteit en dergelijke te verbeteren.

BrunoB gaf Dying Light 2: Stay Human een dikke 8 in zijn review: “Dying Light 2: Stay Human lost alle verwachtingen in en bewijst dat het parkour survival genre nog lang niet dood is. De game bouwt verder op de reeds solide basis van deel 1 met zijn een knappe personages en graphics, meeslepend verhaal, uitstekende free running en bikkelharde combat. Er had gerust wat meer originaliteit in de side quests mogen zitten maar wie de game de trage start en de kleine bugs kan vergeven staat een avontuur te wachten dat zowel in single player als in co-op één van de beste van het prille 2022 is.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.