World of Warcraft Shadowlands update Eternity’s End lanceert op 22 februari

World Of Warcraft Shadowlands Eternity's End

World of Warcraft-spelers hebben volgende week dinsdag weer iets moois om naar uit te kijken. Dan verschijnt namelijk een nieuwe content update voor de populaire MMORPG.

Blizzard heeft bekend gemaakt dat update 9.2 de naam Eternity’s End meekrijgt en op 22 februari wordt geïntroduceerd.

Vanaf dan kunnen we een splinternieuw land ontdekken dat de naam Zereth Mortis meekrijgt. Hier vind je een heleboel nieuwe quests, maar ook nieuwe denizens zoals de mechanische Automa en The Enlightened.

Uiteraard krijg je ook een nieuwe raid voorgeschoteld: Sepulcher of the First Ones. Hierin moet je jezelf een weg zien te banen in de Sepulcher naar The Jailer. Ondertussen moet je ook nog even Anduin, koning van The Alliance, zien te redden. Maak je borst maar al nat!

Ook de veelgevraagde Tier Sets maken hun wederoptreden! Zo kan je stukken van de nieuwe Progenitor-themed class armor set verdienen. Hiervoor moet je onder andere raid bosses zien te verslaan, Mythic+ dungeons clearen en in PVP-zones.

Tot slot belooft Blizzard ook verbeteringen aan de stabiliteit van de game, maar ook een nieuwe balans in classes en professions. En uiteraard mogen nieuwe mounts en pets niet ontbreken!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.