Video toont de grafische verschillen tussen de PS4- en PS5-versie van Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

YouTuber ElAnalistaDeBits zet in zijn nieuwste video de verschillen op een rijtje die er zijn wanneer je Horizon Forbidden West speelt op een basis PlayStation 4, PS4 Pro of PlayStation 5.

Het is duidelijk dat Guerilla ervoor gekozen heeft om alle versies goed te verzorgen. Dit zorgt ervoor dat Horizon Forbidden West op alle consoleversies uitstekend draait, een zo goed als vaste 30fps. Dit resulteert er ook in dat op de PS5 geen 60fps gehaald wordt op dit moment.

Ook van ray-tracing lijkt geen sprake te zijn op Sony’s meest recente console. En dat is best jammer, want in games zoals Miles Morales en Ratchet & Clank is deze feature wel aanwezig. Al steunt dit ook het geloof dat Guerilla startte met de PS4-versie en daarna de game mooier maakte.

Praga beloonde Horizon Forbidden West met een perfecte 10 in zijn zeer uitgebreide review: “Horizon Forbidden West heeft alles in huis wat je van een triple A-titel pur sang mag verwachten. Meer nog is dit nog maar eens het bewijs dat single player games absoluut niet dood zijn. Guerilla levert nog maar eens een prestatie waar slechts weinigen hen kunnen in evenaren. Voor mij is dit absolute wereldklasse én topentertainment van de bovenste plank. Meer van dat aub!”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.