Jim Carrey kruipt opnieuw in de huid van The Cable Guy voor een Superbowl reclamespot

The Cable Guy

Je kan zeggen wat je wil, maar Jim Carrey is wat mij betreft een levende comedylegende! Hij maakte furore als Ace Ventura, zat gevangen in een televisieshow in The Truman Show, speelde God in Bruce Almighty, trok de gekste bekken in The Mask, was het kleinste licht in Dumb & Dumber, herleefde als Dr. Robotnik én was ook een Cable Guy in de jaren ’90.

Die laatste rol hernam hij nog eens speciaal voor een reclamespot voor Verizon. Deze spot was zondagnacht te zien tijdens de Superbowl-finale. En als je niet genoeg kan krijgen van Jim Carrey, postte hij ook nog even een 30 seconden langere versie op zijn Twitter-account.

Carrey is binnenkort opnieuw te zien als Dr. Robotnik/Eggman in Sonic The Hedgehog 2. Bovendien zou hij ook werken aan Ace Venture 3!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.