Sonic en Knuckles in de spotlight in nieuwe trailer Sonic The Hedgehog 2

Sonic The Hedgehog 2

Een van dé filmverrassingen van 2020 was voor mij toch wel Sonic the Hedgehog 2. Het verhaal was best aardig, maar Jim Carrey als Dr. Robotnik was voor mij toch wel een van dé hoogtepunten van de film.

Het einde van Sonic The Hedgehog was best open te noemen, dus het was geen verrassing toen na enkele weken in de bioscoop het vervolg werd aangekondigd. Hierin maken we kennis met Knuckles én de transformatie van Jim Carrey naar het gekende uiterlijk, mét gigantische snor, van Dr. Eggman.

In de nieuwste trailer, die ook te zien was tijdens de Superbowl finale vannacht, komen Sonic en Knuckles oog in oog te staan.

Sonic The Hegdehog 2 is vanaf 8 april te zien in de bioscopen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.