Babylon’s Fall krijgt gratis demo op PlayStation, iedereen krijgt Battle Pass cadeau!

Babylon's Fall

Uitstekend nieuws voor wie Babylon’s Fall samen met vrienden eerst wil uitproberen voordat je de volledige game in huis haalt. Want Square Enix heeft bekend gemaakt dat we een gratis demo mogen verwachten van de game op PlayStation 5 en PlayStation 4.

De demo geeft ons toegang tot de beginsectie van de game, waar we zowel solo als via cross-play co-op met vier gamers tegelijk van kunnen genieten. Hier maken we kennis met de immense kracht die een Sentinel op het slagveld kan gebruiken – maar ook met de last en ongewenste verantwoordelijkheid die ze dragen voor het redden van de stad rondom de Tower. Al snel wordt duidelijk dat alleen de inspanningen en opofferingen van een Sentinel de geheimen en schatten van de Tower kunnen onthullen.

Alle progressie die je maakt en achievements die je haalt in de demo worden na de officiële launch op 3 maart overgezet naar naar de volledige versie op PlayStation-platformen.

Maar er nog meer goed nieuws: Square Enix laat weten dat alle spelers van Babylon’s Fall tijdens Season 1 de Premium Battle Pass gratis krijgen!

Check zeker ook de uitgebreide preview die High_LordWolnir schreef nadat hij enkele uren door bracht in de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.