Martha is Dead wordt gecensureerd op PlayStation-consoles

Slechts nieuws voor wie van plan is om Martha is Dead aan te schaffen voor PlayStation. Ontwikkelaar LKA en uitgever Wired Productions hebben via Twitter laten weten dat bepaalde inhoud van de game gecensureerd zal worden voor de PlayStation-versie van de game.

In het Twitter-bericht werd niet bekendgemaakt welke content precies verwijderd zal worden uit de game. De Xbox- en PC-versies van de game blijven onaangetast.

De release van de game zal nog steeds zoals gepland op 24 februari plaatsvinden. Echter zal de fysieke PlayStation-versie van de game hierdoor wel pas op een later moment worden uitgebracht.

In mijn preview van de game maakte ik al duidelijk dat dit spel gekenmerkt wordt door een zeer intens verhaal dat bij spelers een gevoel van ongemak kan creëren. De ontwikkelaar is er zich van bewust dat dit soort van games niet voor iedereen is bestemd en wordt dan ook afgeraden voor spelers die bloed, afgehakte ledematen, verminking en zelfverminking als storend ervaren.

Zelf was ik na het spelen van de game niet de grootste fan aangezien er een enorm gebrek aan gameplay is. Als er nu ook nog gesleuteld wordt aan de inhoud het verhaal, raad ik PlayStation-spelers ten zeerste af om deze game aan te schaffen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.