Eerste teaser trailer van LOTR-serie: The Rings of Power vrijgegeven

lord-of-the-rings-galadriel-serie

Het is ondertussen alweer meerdere jaren geleden dat we een eerste keer werden warm gemaakt door het heuglijke nieuws van een aankomende LOTR-serie. Gaandeweg leerden we dat het eerste seizoen acht episodes zou bevatten en eind januari kregen we zelfs een naam voorgeschoteld: The Lord of The Rings: The Rings of Power. Hier hield het echter niet op, want nu komen daar zelfs de eerste beelden bij…

Deze nieuwe Amazon Prime serie zal zich duizenden jaren voor de events uit de films afspelen en vertelt ons het verhaal over de geschiedenis van Middle-Earth. In een periode van relatieve vrede, wanneer the Rings of Power onder meer worden gesmeed, leren we hoe de opmars van Dark Lord Sauron tot stand gekomen is.

Eerder konden we jullie al verwennen met de eerste foto’s van de serie, maar nu hoort daar dus ook een korte teaser trailer bij die jullie hieronder kunnen bekijken. Let us know what you think!

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

Eén opmerking over 'Eerste teaser trailer van LOTR-serie: The Rings of Power vrijgegeven'

Reacties zijn gesloten.