Eerste Lord of the Rings: The Rings of Power foto’s teasen Amazon’s epische prequel

lord-of-the-rings-galadriel-serie

Twee september is nog wel eventjes wachten. Pas dan gaan we ons weer volledig kunnen verliezen in de magische wereld van Tolkien. Nieuwe beelden van Amazon’s Lord of the Rings: The Rings of Power serie zijn openbaar gemaakt en geven een betere kijk op de meerdere verhaallijnen en personages van de show.

Op Super Bowl Sunday krijgen we de eerste trailer van de nieuwe Lord of the Rings serie te zien. Als teaser krijgen we nu al een first look van Vanity Fair met enkele coole beelden van personages die in de serie zullen voorkomen.

De serie die in september van 2022 zal verschijnen verenigt alle belangrijke verhalen van The Second Age of Middle Earth: het smeden van de ringen, de opkomst van de Dark Lord, het epische verhaal van Númenor en The Last Alliance of Elves and Men. Tot nu toe heeft het publiek alleen het verhaal van de One Ring gezien.

Er zijn naar verluidt 22 hoofdpersonages in de serie. Een sprong van 2000 jaar terug betekent dat Gandalf en de Hobbits er niet zullen zijn bij zijn voor dit avontuur. Een terugkerend personage is Galadriel, zij jaagt nog op handlangers, waaronder Sauron, van de verslagen eerste grote Dark Lord Morgoth . Andere personages zijn prins Durin IV (Owain Arthur), bewoner van het ondergrondse koninkrijk van Khazad-dûm (aka Moria); Disa (Sophia Nomvete), een dwergenprinses; Arondir (Ismael Cruz Cordova), een nieuw uitgevonden elvenpersonage; en de jonge Elrond (Robert Aramayo).

Wat meteen opvalt is dat de Dwergenprinses geen baard heef. Heeft Gimli ons dan allemaal voorgelogen?

The Lord of the Rings: The Rings of Power zal vanaf 2 september te bekijken zijn via Amazon Prime Video.

Galadriel, commander of the Northern Armies. MATT GRACE/AMAZON STUDIOS
Charlie Vickers as Halbrand, a new character who is a fugitive from his own past. COURTESY OF AMAZON STUDIOS.
Elrond (Robert Aramayo) is a politically ambitious young elven leader. BEN ROTHSTEIN/AMAZON STUDIOS.
Nazanin Boniadi’s Bronwyn is a single mother and healer, seen here in her apothecary in Middle-earth’s Southlands.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.