It Takes Two meer dan vijf miljoen keer over de toonbank 

It Takes Two

Als er één videogame is die je samen met je vriend(in) moet spelen dit Valentijnsweekend, dan is het zonder enige twijfel It Take Two.

Een schitterende co-op game die innovatieve gameplay mixt met uitdagende puzzels én een verdomd meeslepend verhaal. Dat is niet alleen mijn mening, maar dat van tien miljoen andere gamers.

It Takes Two biedt bovendien een Friend’s Pass: een twee-in-één deal waarmee gamers gratis een partner online kunnen uitnodigen om gezamenlijk het volledige verhaal door te spelen. 

EA Originals en ontwikkelaar Hazelight hebben nu bekend gemaakt dat hun game al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan. Een pracht resultaat!

Hou ook de sociale kanalen van de game in de gaten, want in de aanloop van de dag van de liefde delen ze unieke digitale valentijnskaarten met Cody en May in de hoofdrol.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.