Rainbow Six Extraction update extract enkele vervelende bugs

Rainbow Six Extraction Takedown

Sinds de release van Rainbow Six Extraction weet de game mijn aandacht nog steeds te trekken. Ik had wat schrik voor het concept tegenover Rainbow Six Siege, maar moet toegeven dat Extraction wel doet wat het moet doen. Ubisoft heeft net een update uitgebracht dat er voor zorgt dat er nog enkele kinderziektes uit de game verdwijnen.

Rainbow Six Extraction samenspelen met vrienden is de ideale manier om deze game te ervaren. Je hebt potjes waar je heel wat plezier in beleeft, maar je kan ook sessies hebben die je nagelbijtend doorstaat. Tot hiertoe heb ikzelf niet veel bugs tegengekomen, enkel de revival bug (maar die is met een vorige update al gefixed).

Toch zijn er blijkbaar hier en daar nog wat bugs die aangepakt moesten worden. Sommige van deze bugs zouden met update 1.03 opgelost zijn, de update zou nu beschikbaar zijn. Hieronder zie je een overzicht van de aanpassingen:

  • Fixed an issue that was causing freezes/lag during gameplay for Xbox players.
  • Fixed multiple issues causing the game to crash on launch on PC.
  • Fixed an issue where throwing Stun Grenades near Blinding Spores would occasionally cause the game to crash.
  • Fixed an issue that was causing players to occasionally get stuck in an infinite Airlock transition.
  • Fixed an issue with the Sludge’s hitbox.
  • Fixed multiple instances where players would find themselves unable to interact or perform other key actions. (voting, aiming, shooting etc.)

Wie wil kan de review van Operator RoMa lezen, en wie weet treffen we jullie binnenkort aan om samen de strijd aan te gaan tegen de Archeaens.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.