Check de prachtige cinematic trailer van Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West

Nog zes keer slapen en dan kunnen we met z’n allen aan de slag met het ongetwijfeld epische Horizon Forbidden West. Op één persoon na dan, want Praga speelde zich al enkele weken helemaal verloren met Aloy.

Zijn review lees je héél binnenkort op deze fijne website, maar ondertussen kunnen wij gewone stervelingen verder watertanden bij het zien van de prachtige filmische trailer van Horizon Forbidden West. Hierin aanschouwen we de weidse omgevingen, zien Aloy vechten tegen epische robotmonsters én zien haar ook zwemmen, een van de nieuwe vaardigheden van onze heldin.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 5 en PlayStation 4. Ook op deze vorige generatie consoles ziet de game van de Nederlandse ontwikkelaar Guerrilla Games er fantastisch uit!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.