Korte trailer toont hoe goed Horizon Forbidden West er uit ziet op een gewone PS4

Horizon Forbidden West

Terwijl Praga zich al enkele dagen heeft opgesloten om zich helemaal te kunnen focussen op Horizon Forbidden West en de bijhorende review, krijgen wij steeds meer een zicht op wat voor een huzarenstuk Guerrilla Games heeft afgeleverd met de game.

We herinneren ons allemaal hoe knap de gameplaybeelden waren die we enkele weken geleden te zien kregen in een speciale PlayStation Showcase.

Daarna konden we ons verlekkeren op beelden geschoten op een PlayStation 4 Pro en krijgen we ook een gameplaytrailer te zien met beelden die opgenomen zijn op een standaard PlayStation 4.

En eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat je als eigenaar van een PS4 geen spijt hoeft te hebben dat je geen PS5 in huis hebt staan. Dat is misschien wat kort door de bocht, maar na het zien van deze beelden begrijp je wel wat ik bedoel. Horizon Forbidden West ziet er écht oogverblindend uit, ook op PlayStation 4!

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Met de PS4-versie kan je gratis upgraden naar de PS5-versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.