Netflix serveert een actievolle trailer voor Vikings: Valhalla

Als er één serie is waar ik stiekem hard naar uitkijk, dan is dat Vikings: Valhalla. De opvolger van Vikings, maar van hetzelfde team.

Vikings: Valhalla vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd. Zij die goed opgelet hebben in de geschiedenisles weten dat het dus gaat over de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson, zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter, en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson.

Als de spanningen tussen de Vikingen en de Engelse koninklijken een bloedig breekpunt bereiken en als de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en door slagvelden zal voeren, van Kattegat naar Engeland en verder, als ze vechten voor overleving en glorie.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)