Next-gen update voor post-apocalyptische online combat racer Crossout nu beschikbaar

Wat hebben Mad Max en games als Rage met mekaar gemeen? Dat ze een flinke portie combat met voertuigen bevatten, en dit in een post-apocalyptische setting. Meteen een hint voor Gaijin om het concept uit te buiten in een free-to-play online game.

En eentje die trouwens al een paar jaar succesvol meedraait in het online spellenuniversum.

Deze post-apocalyptische combat racer kan vanaf vandaag rekenen op een eigen PlayStation 5-versie. De game ondersteunt 60 fps bij 4K-resolutie en beschikt over geavanceerde haptische feedback met DualSense-controller.

Je kunt het verschil voelen tussen het afvuren van verschillende wapens en de vijand die je raakt, explosies, botsingen, enzovoort. De intensiteit van elk soort trilling kan individueel naar wens worden aangepast of uitgeschakeld.

Zin om deze game te proberen? Surf dan naar de officiële website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)