Nintendo pakt woensdagavond uit een 40 minuten durende Direct

Nintendo Direct

Nintendo is een meester in het last-minute aankondigen van hun, euhm, aankondigingen. Want morgenavond zendt het Japanse bedrijf een nieuwe Direct-presentatie uit.

De uitzending zal maar liefst 40 minuten duren en zal voornamelijk de focus leggen op Nintendo Switch-games die in de eerste helft van dit jaar worden uitgebracht.

Let vooral op het woord ‘voornamelijk’, want dat laat de deur op een kier om eindelijk meer details te krijgen over de opvolger van The Legend of Zelda: Breath of The Wild.

Surf op woensdag 09/02/2022 naar de Nintendo Direct-website of volg de presentatie via onderstaande video.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Nintendo pakt woensdagavond uit een 40 minuten durende Direct'

  1. Benieuwd of we een aantal shadow drops krijgen. Wacht al een tijdje op een nieuwe Mario Strikers 🙂
    Naar wat ik hoor zal deze show goed voorzien van game goodies. Veel RPG’s, wat niet echt mijn genre is (op een paar uitzonderingen na) maar ben toch benieuwd. Vooral of ZBOTW2 een 2022 release krijgt en of we nog iets zullen horen van Metroid Prime 4.

Reacties zijn gesloten.