Bungie toont nooit eerder vertoonde beelden van Destiny 2: The Witch Queen

Bungie toont nooit eerder vertoonde beelden van de ontwikkeling van Destiny 2: The Witch Queen in een nieuwe ViDoc. 

Zo komen we onder andere meer te weten over de veranderingen in de Void-subclasses en de nieuwe Weapon Crafting-functie.

Ook wordt voor het eerst meer bekendgemaakt over Season of the Risen, het nieuwe seizoen dat gelijktijdig met The Witch Queen lanceert op 22 februari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)