Next-gen versies onderweg voor Apex Legends

Apex Legends

Vandaag start season 12 van Respawn Entertainments populaire battle royale shooter Apex Legends. En daar valt het een en het ander over te vertellen.

Om te beginnen hoort daar natuurlijk een nieuwe battle pass bij en wat die zoal te bieden heeft, dat zie je in onderstaande trailer. Apex Legends Seizoen 12, of “Defiance,” gaat vandaag van start en brengt Mad Maggie mee als nieuwste Legend.

Respawn Entertainment gaf ook aan dat nieuws over de langverwachte native PlayStation 5- en Xbox Series X|S-versies “zeer, zeer binnenkort” zou moeten komen. Respawns Steven Ferreira zinspeelde op een mogelijke next-gen update voor Apex Legends tijdens een recent media-event. Hij vertelde dat het spel daarvoor mogelijk naar een nieuwe native versie zal gaan, gekoppeld aan vele nieuwe features. Wel moeten we er rekening mee houden dat alle nieuwe functies niet in één keer zullen beschikbaar zijn in de next-gen versies.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)