Check de actievolle lanceringstrailer van Sifu

Sifu

Liefhebbers van kung-fu weten wat hen te doen staat, want het prachtige Sifu is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation-consoles en pc.

Eerder serveerden we jullie al de ontzettend coole live-action trailer van deze heerlijk sfeervolle game vanuit de stal van Sloclap. Vandaag krijgen we verse gameplay voorgeschoteld in de lanceringstrailer

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.