Battlefield 2042-spelers starten petitie voor refunds op alle platformen

Niet tevreden? Geld terug! Niemand koopt immers graag een kat in een zak. Iets wat voor heel wat Battlefield 2042-spelers jammer genoeg wel het geval is.

En dus slaan de ontevreden spelers op alle platformen de handen in mekaar en starten ze met een petitie om hun geld terug te krijgen, en dit op alle platformen.

EA’s release van Battlefield 2042 was een aanfluiting voor elke klant die deze videogame voor 70 dollar (USD) heeft gekocht vanwege EA’s valse reclame,” schrijft de opsteller van de petitie. “Battlefield 2042 heeft consumenten miljoenen dollars aan schadevergoeding gekost en duizenden klanten wereldwijd van streek gemaakt.”

Ook niet tevreden? En wil je graag je geld terug? Dan kan je hier de petitie ondertekenen. We zijn alvast benieuwd of EA hierop gaat reageren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)