Space Punks’ nieuwe content-update The Core One introduceert nieuwe missies

De free-to-play, sciencefiction looter-shooter Space Punks van de Poolse studio Flying Wild Hog krijgt vandaag een vierde content-update.

“The Core One” is het begin van een opknapbeurt van de core gameplay-loop, waardoor de game een sterk verbeterde spelerservaring biedt die is gebaseerd op de voortdurende Early Access-feedback van de community.

Na de verbeteringen aan het party-systeem en de social-interface in de “The Friendly One”-update en aanzienlijke technische aanpassingen in eerdere patches, pakt “The Core One” de spelerservaring grondig aan.

Gloednieuwe verhaalmissies op de planeet Stopan – Safecracking and Rescue Robot! – zijn toegevoegd, terwijl de uitdaging Restarting Mining Facility is herzien voor maximale chaos. Planeten en spelmodi kunnen nu ook worden ontgrendeld met Power Level en Hero Level, terwijl degenen die op zoek zijn naar een grotere uitdaging, profiteren van de herziene moeilijkheidsgraden. Timed Events zijn nu permanent ingesteld op de moeilijkheidsgraad Hardcore.

Ook zijn de beschrijvingen van skills bijgewerkt, kunnen alle crafting-elementen en talent-items nu worden gesloopt en is de werkbank verbeterd om het upgraden van gear soepeler te laten verlopen. Het Devil’s Gambit-onderhoudsteam (het ontwikkelingsteam) stuurt vanaf vandaag ook een dagelijkse berichtje naar alle spelers met essentieel nieuws, evenals gepersonaliseerde informatie via in-game mail.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)