fbpx

WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | PlayStation-games & controller

Dankzij PlayStation mogen we jullie verwennen met enkele fantastische digitale games én een kleurrijk DualShock Controller: Berry Blue!

Ga op wandel in Death Stranding: Director’s Cut, ga zwaardvechten in Nioh 2, verken een mysterieuze planeet in Returnal of ga op avontuur in onze Pragalicious Game of The Year Ratchet & Clank: Rift Apart.

Deze wedstrijd loopt tot en met 12/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d