Horizon Forbidden West heeft ongeveer dezelfde speelduur als zijn voorganger

Horizon Forbidden West

Eén van de meest begeerde titels voor februari 2022 is ongetwijfeld Horizon Forbidden West. Ikzelf kijk ook reikhalzend uit naar deze titel en ik ben blijkbaar niet alleen, want heel wat crewleden hebben deze titel ook in hun top drie staan voor 2022.

Natuurlijk is Horizon Forbidden West niet de enigste game die uitkomt en dan is het wel handig dat je weet hoeveel tijd je in de game moet steken om het einde te bereiken. Ik ben erachter gekomen dat de speelduur van Horizon Forbidden West ongeveer hetzelfde is als zijn voorganger Horizon Zero Dawn.

Regisseur Mathijs de Jonge van Guerilla Games had dit in een gesprek met onze Duitse concullega’s Gamepro bevestigd. Wie zich enkel richt op het verhaal zal dus ongeveer tussen de 25 en 30 uur vertoeven in de post-apocalyptische wereld van Horizon Forbidden West.

Wie de game echter voor de volle 100% wil uitspelen, zal hier toch minstens het dubbele van de speelduur moeten bij rekenen. Ik kijk af en toe ook wel eens hoelang ik over een bepaalde game moet doen, daarvoor gebruik ik al jaren deze website.

Horizon Forbidden West is vanaf 18 februari speelbaar voor PlayStation 4 en PlayStation 5.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.