Fall Guys en Monopoly slaan handen in mekaar

Anderhalf jaar na release is Fall Guys: Ultimate Knockout nog steeds razend populair. De Battle Royale waarbij 60 spelers het ene obstakelparcours na het andere moeten afleggen kan op een trouwe fanbase rekenen. Volkomen terecht, als je het mij vraagt. De game was dé verrassing van 2020 voor mij en groeit uit tot één van m’n meest gespeelde titels ooit. 

Developer Mediatonic support de game nog continue en duikt nu ook de wereld van de boardgames in. In samenwerking met Hasbro brengen ze nu Monopoly: Fall Guys Ultimate Knockout

Deze speciale editie van het alom geliefde bordspel om laaiende ruzies te ontketenen is volledig in het teken van onze beans. De speelpionnen zijn beans, de locaties en straten zijn levels uit het eerste seizoen. Onderweg bouw je geen huizen en hotels maar verzamel je kudo’s en crowns. 

Er zijn ook enkele zeer speciale, unieke kenmerken bij deze editie. Zo kan je effectief andere spelers wegknallen met een Big Yeetus of een See Saw. Er zijn ook speciale dobbelstenen. 

Deze editie is dus een ideaal collector’s item voor alle fans van de game. Of ik hem al besteld heb? Wat denk je zelf? Ook in Monopoly zal ik de kampioen worden van de Blunderdome!

Gepubliceerd door RoMa

RoMa was een gamer vooraleer hij een tiener werd. Hij groeide op met Tony Hawk en Kratos als helden. Jaarlijks spendeert hij uren met shooters zoals Battlefield of Doom. Frustraties in racegames en FIFA blijven niet altijd onderdrukt. Een grote sandbox à la GTA is z’n favoriete speeltuin. Ook geniet hij enorm van een diepgaande single player RPG en heeft hij een zwak voor sterke horror. Dead Space aanbidt hij als de beste gamereeks ooit gemaakt.