Mortal Kombat-film krijgt een vervolg!

Mortal Kombat Movie

Hoewel fans verdeeld waren over de meest recente Mortal Kombat-film, kon ik hem best wel smaken als een echte no-brainer film. De actie was top en visueel zag alles er ook heerlijk uit.

Wie hoopte op een vervolg kan vanaf nu op twee oren slapen, want volgens de Amerikaanse website Deadline heeft filmstudio New Line Cinema het licht op groen gezet voor Mortal Kombat 2. Uitstekend nieuws, gezien het open einde van de eerste film!

We zullen nog wel even geduld moeten uitoefenen, want momenteel wordt er nog gewerkt aan het script. Dat wordt geschreven door Jeremy Slater. Hij is de hoofd scriptschrijver van het Marvel-reeks Moon Knight.

RoMa gaf Mortal Kombat een welverdiende 8 in zijn uitgebreide review: “Het tempo zit goed en de meeste acteerprestaties blijven overeind. Het verhaal is op zich goed genoeg, al is het nieuwe hoofdpersonage de grootste zwakke schakel van de film.”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.