Oscar Isaac viert zijn intrede in het MCU met officiële Moon Knight-trailer

Voor wie het niet zou weten, MCU staat voor Marvel Cinematic Universe. En dit staat dan weer voor de overkoepelende term voor een groeiend aantal live-action-verfilmingen en -series van strips van Marvel Comics, die zich allemaal afspelen binnen hetzelfde fictieve universum.

En dat universum viert nu de intrede van Oscar Isaac in de eerste officiële trailer voor Moon Knight.

Het verhaal gaat als volgt: De serie volgt Steven Grant, een zachtmoedige medewerker van een cadeauwinkel, die wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Steven ontdekt dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en een lichaam deelt met huurling Marc Spector. Als Steven/Marc’s vijanden op hen afkomen, moeten ze hun complexe identiteiten zien te navigeren terwijl ze in een dodelijk mysterie tussen de machtige goden van Egypte worden gedreven.

De serie zal te zien zijn op Disney Plus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)