Day 1-update Pokémon Legends: Arceus nu reeds te downloaden

Morgen is het D-day voor Game Freak; de maker van Pokémon Legends: Arceus. De game verschijnt morgen en zou wel eens een serieus andere weg kunnen inslaan dan wat we gewoon zijn van Pokémon-games. Het spel werd reeds door verschillende bloggers, streamers en media gereviewed wat resulteerde in heel wat feedback voor Game Freak.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat de ontwikkelaar er alles aan deed om die zaken nog snel op te poetsen voor de grote release van morgen. Zo kunnen spelers met een digitale code de update nu reeds downloaden zodat ze morgen geen tijd hoeven te verliezen. Gamers die de game morgen fysiek in huis halen, kunnen de update downloaden eens ze het spelkaartje in hun Switch hebben geramd.

Concrete zaken werden niet aangehaald in de patch notes van versie 1.0.1, al zullen verschillende streamers wellicht vandaag enkele fixes ontdekken. Wij kunnen alvast niet wachten tot morgen!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.