Overwatch viert het jaar van de tijger in het Lunar New Year-event

Overwatch Lunar New Year 2022

Dinsdag 1 februari wordt wereldwijd het Chinese Nieuwjaar gevierd. Heel wat games springen mee op de kar van dit knallend festijn en organiseren in-game events. Zo ook Blizzard in Overwatch.

Tot en met 15 februari wordt het Lunar New Year gevierd in Overwatch en dat op alle platformen waarop de game beschikbaar is.

Er worden verschillende speciale in-game events georganiseerd waarin je het kan opnemen tegen andere spelers. In Bounty Hunter wordt degene die de eerste kill maakt het opgejaagd wild en moet zien te ontsnappen aan de andere spelers. Capture the Flag Blitz is dan weer een aangepaste variant van de bekende mode. De vlaggen staan een stuk dichter bij elkaar, wat voor snellere actie moet zorgen.

Daarnaast worden er ook wekelijkse challanges georganiseerd waarin je unieke player icons, sprays en Epic skins kan verdienen. Tot slot zijn er ook nog enkele Legandary en Epic cosmetics te verdienen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.