Sportieve launch trailer voor Rugby 22 dat nu verkrijgbaar is op consoles en pc

Rugby is minder populair dan voetbal, basket, golf of tennis in onze contreien. Dat belet Nacon echter niet om een game te maken rond rugby. En die game is nu beschikbaar op consoles en pc.

Diverse grote nationale teams doen voor het eerst mee in een game met de RUGBY-licentie, waaronder de Wallabies, het officiële team van Australië, en de New Zealand All Blacks, twee teams die bekend staan om hun grootste prestaties en de opzwepende sfeer die hen vergezeld.

De All Blacks zijn, naast het Franse team, door de studio geselecteerd voor een eerste stap richting fotogrammetrietechnologie, waardoor de gezichten van de spelers zo getrouw mogelijk in het spel worden weergegeven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)