Blizzard deelt binnenkort meer nieuws over Warcraft, Diablo en Starcraft

Starcraft 2

Ontwikkelaar Blizzard lijkt een tweede adem gevonden te hebben nadat vorige week plots bekend raakte dat Microsoft de intentie heeft om Activision Blizzard over te nemen voor net geen 70 miljard dollar.

Eergisteren maakte Blizzard namelijk bekend dat er gewerkt wordt aan een gloednieuwe survivalgame die zich in een compleet nieuw universum gaat afspelen.

In een reactie op een fan heeft Blizzard-opperhoofd Mike Ybarra laten weten dat we de komende weken meer nieuws mogen verwachten rond meer bekende franchises zoals Warcraft en Starcraft. Op een later moment krijgen we een update over Diablo.

Of het om aankondigingen gaat van nieuwe games, uitbreidingen of optimalisaties aan huidige games, vertelde de man helaas niet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.