Nieuwe gameplay van Horizon Forbidden West op PlayStation 4

Horizon Forbidden West

Nog drie weken nagelbijten en dan verschijnt eindelijk Horizon Forbidden West op PlayStation 5 én PlayStation 4.

De voorbije maanden hebben we al heel wat prachtige trailers voorbij zien komen die gecaptured waren op een PlayStation 5, maar vandaag toont ontwikkelaar Guerilla Games vier korte gameplayvideo’s die opgenomen werden op een PlayStation 4 Pro.

Horizon Forbidden West verschijnt op 18 februari voor PlayStation 4 en PlayStation 5. Je gratis upgraden naar de next-gen versie.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.