Waanzin: Fan maakt drie uur durende metalversie van The Lord of The Rings-soundtrack

The Lord of The Rings

Wat moet een mens allemaal doen tijdens een wereldwijde pandemie? Gamen is een correct antwoord, maar sommigen hebben wat meer nodig om hun creativiteit de vrije loop te laten.

Maak kennis met Bradley Hall: een fervente liefhebber van Lord of The Rings-fan én metal. Tijdens de lockdown heeft hij de volledige soundtrack van The Fellowship Of The Ring gespeeld, op gitaar.

Uiteraard heeft hij de soundtrack van Howard Shore niet zomaar meegespeeld. Nee, hij heeft er een drie uur durende metalversie van gemaakt! Wie de volledige drie uur niet kan of wil uitzitten, kan makken skippen in de video. Bradley heeft namelijk elk hoofdstuk aangeduid waardoor je makkelijk kan bladeren doorheen de video.

Of je het nu goed vindt of niet, het is een waar huzarenstukje wat deze man heeft neergezet. Kijk en geniet.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.