Dying Light 2 krijgt in juni al eerste DLC, volledige post-launch roadmap bekend

Dying Light 2 Stay Human

De laatste weken kunnen we bijna niet rond Dying Light 2: Stay Human heen. Zo kregen we al de bevestiging van gratis next-gen updates en het ontbreken van crossplay bij lancering.

En nu heeft ontwikkelaar Techland de uitgebreide roadmap vrijgegeven waarop we kunnen zien wanneer we nieuwe en extra content mogen verwachten voor deze zombiegame.

In het overzicht zien we dat we in maart, april en mei nieuwe challenges en events voorgeschoteld zullen krijgen. Maar het belangrijkste is ongetwijfeld dat in juni de eerste verhaaluitbreiding verschijnt. De ontwikkelaar bevestigt meteen ook dat deze betalend zal zijn, al is nog niet duidelijk hoeveel dit zal gaan kosten.

In de verdere toekomst mogen we nog nieuwe wapens, verhalen, events en eer verhalende DLC verwachten. Want Techland zal Dying Light 2: Stay Human maar liefst vijf jaar ondersteunen!

Dying Light 2: Stay Human is vanaf 4 februari beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De Switch-versie verschijnt deze zomer pas.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.