Vierde Crysis-game in ontwikkeling bij Crytek!

Crysis 4

Na het succes van de remasters van de eerste drie Crysis-games, heeft ontwikkelaar Crytek bevestigd dat het begonnen is aan de ontwikkeling van een vierde game in de reeks.

In een persbericht geeft Avni Yerli, de CEO van de ontwikkelaar, aan dat het team nog in een zeer vroeg stadium zit van de ontwikkeling en dat het bedrijf volop op zoek is naar extra werknemers.

In eenzelfde adem zegt Yerli dat het werk aan Hunt: Showdown wordt verdergezet en dat er voor deze nieuwe Crysis-game opnieuw hard geluisterd zal worden naar de trouwe community.

Veel meer buiten de erg stilistische teaser trailer is er niet bekend gemaakt over Crysis 4. Al kunnen we misschien opmaken dat vernietigbare omgevingen een belangrijke feature zullen worden?

Het enige wat Crytek nog wist te zeggen is dat het een échte next-gen shooter moet worden. Iets wat ik wel durft te geloven als je kijkt naar hoe hoog de lat werd gelegd met de eerste Crysis in 2007.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.