Check de sfeervolle nieuwe trailer van Sniper Elite 5

Sniper Elite 5

Fans van het betere camp- en sniperwerk mogen weer in hun handen wrijven. Want ontwikkelaar Rebellion heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Sniper Elite 5.

De game speelt zich af in het Frankrijk van 1944 en laat je weer naar hartenlust vanop grote afstand knallen. De maps moeten volgens de ontwikkelaar nog groter en indrukwekkender worden dan zijn voorgangers, dus dat beloofd!

Een exacte releasedatum hebben we nog niet gekregen voor deze Sniper Elite 5, maar het is wel zeker dat de game dit jaar nog moet verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.