WEDSTRIJD | Maak kans op een exemplaar van Dune!

DUNE

Vorig jaar kregen we misschien wel een van de beste sci-fi films ooit voorgeschoteld. Denis Villeneuve serveerde ons met Dune een pracht van een film. En die kan je vanaf vandaag ook in huis halen op DVD, Blu-Ray en 4K Blu-Ray.

Wij hebben van Warner Bros. enkele exemplaren van elke versie gekregen. En die delen we uiteraard met veel plezier uit aan onze trouwe bezoekers!

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier onderaan dit bericht invullen en hopen dat jij een van de winnaars wordt die door een onschuldige hand worden uitgeloot.

Deze wedstrijd loopt tot en met dinsdag 2 februari 00u00.

Veel succes!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.