Nu zondag de officiële trailer van Halo: The Series

Halo TV Series

Eind vorig jaar kregen we een in een zogenaamde First Look Trailer een, euhm, eerste blik op wat we mogen verwachten van de Halo-serie. De sfeer zat wat mij betreft al helemaal goed en het was dan ook wachten tot we méér te zien zouden krijgen van de reeks rond Master Chief.

Dat moment komt er sneller dan verwacht! Want nu zondag zal de eerste échte officiële trailer te zien zijn. Deze staat gepland tijdens de rust van de AFC Championship Game. Dit is de halve finale van de prestigieuze Super Bowl. Die wedstrijd wordt om 21u05 Belgische tijd afgetrapt.

In een Twitter-bericht kregen we meteen ook nog een extra coole foto geserveerd waarop we het toch wel iconische armour van Master Chief zien.

Halo: The Series zal exclusief te zien zijn op Paramount+. Afwachten dus hoe en wanneer wij deze reeks in België zullen kunnen bekijken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.