Techland belooft Dying Light 2 vijf jaar te ondersteunen met content

Dying Light

Nu de release van Dying Light 2 voor de deur staat is het eens tijd om te kijken wat we zoal mogen verwachten na de release van de game.

En dat ziet er niet slecht uit als je het ons vraagt. Net zoals dat het geval was bij het origineel kunnen we ook voor Dying Light 2 hopen op heel wat extra content na de release. Dit voor een periode van maar liefst 5 jaar zegt Techland.

“We garanderen de wereld van Dying Light 2 Stay Human na de lancering minstens 5 jaar uit te breiden met nieuwe verhalen, locaties, in-game evenementen en alle leuke dingen waar je van houdt!” zegt de ontwikkelaar hierover.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)