GTA-insider beweert dat GTA V Remaster pas in mei zal verschijnen

GTA Vice City

Normaal moest de next-gen remaster van GTA V op 11 november 2021 verschijnen. Die datum werd niet gehaald en Rockstar schoof de game door naar maart 2022. In de plaats kregen we de abominabele GTA Trilogy. Maar een insider beweert nu dat de GTA V Remaster pas in mei zou verschijnen.

Volgens insider @Matheusbr9895_ op Twitter kan het nog wel een paar maanden duren voordat we de re-release in de schappen zien liggen: “De ontwikkeling is ingewikkeld. Op dit moment is het nog in maart, maar de kans is groot dat het wordt uitgesteld naar april/mei.

Ook op Reddit gaat de game momenteel weer vlotjes over de tong trouwens. Waarom doet Rockstar er zo lang over om het spel uit te brengen vragen ze zich daar af: “Het is zowat 2 jaar geleden sinds de aankondiging, doet me afvragen waarom het zo moeilijk is om dit spel te remasteren als ze het al twee keer gedaan hebben voor PC en laatste generatie hardware,” schreef hushpolocaps69. “Er moet iets belangrijks zijn, toch? Nieuwe verhaalinhoud, of volledig overgezet naar hun vernieuwde engine, of zoiets. Kan geen reden bedenken waarom een simpele next gen upscale zo lang zou duren. Misschien maken ze wel een single player-uitbreiding,” zei DatClubbaLang96.

Benieuwd of Rockstar dit gaat bevestigen binnenkort.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)