Geblinddoekte speedrunner speelt Sekiro in slechts 2 uur uit

sekiro-speedrun

Sekiro is op zich al moeilijk genoeg. Laat staan dat je een speedrun probeert én je doet dat geblinddoekt. Serieuze uitdaging als je het mij vraagt. Tijdens het Awesome Games Done Quick evenement heeft streamer Mitchriz het onmogelijke toch gedaan.

2 uur en 35 seconden. Je kan het misschien niet geloven.. De volledige speedrun kan je hieronder bekijken. Vijanden waar jij en ik misschien uren over doen, verslaat Mitchriz in een aantal seconden. Het is een opmerkelijke prestatie, omdat Sekiro als soulslike bekendstaat om de hoge moeilijkheidsgraad. Zonder blinddoek kan Mitchriz het spel in ongeveer 20 minuten uitspelen.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.